Tudjon meg többet rólunk

Tapasztalt csapatunk duguláselhárítási munkálatokkal foglalkozik Sarródon. Cégünk több, mint 15 éves múltra tekint vissza, így biztos lehet abban, hogy tapasztalt szakemberekre bízza majd a megoldandó problémát.

A szakszerű duguláselhárítás mellett elsődleges számunkra a gyorsaság, éjjel-nappal, hétköznap, hétvégén és ünnepnapokon is akár egy órán belül ki tudunk érni a Sarródi helyszínre. Professzionális gépi spirálos rendszerrel és nagynyomású womás technikával egyaránt képesek vagyunk a duguláselhárítást végezni.

Szakképzett soproni csapatunk csőkamerás technológiával is rendelkezik. A vállalkozásunk vezetője, Horváth Attila közel két évtizede dolgozik duguláselhárítóként Sopron. Ha duguláselhárításra lenne szüksége Attilát non-stop 0-24 hívhatja.

Horváth Attila ügyvezető

Horváth Attila

ügyvezető

toppipes

Duguláselhárítás Sarródon több éves tapasztalattal

dugulaselharitas-csatornavizsgalat.hu Tiszta Cső Bt.
Duguláselhárítás

Duguláselhárítás Sarródon több mint 15 éves tapasztalattal

dugulaselharitas-csatornavizsgalat.hu

Miért mi?

Erősségeinkkel segítünk a döntésben

Tapasztalat

Tapasztalat

Több, mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk a soproni duguláselhárításban

Gyorsaság

Gyorsaság

A bejelentéstől számítva akár egy órán belül a helyszínre érkezünk Sopron

Szakértelem

Szakértelem

Csapatunk minden tagja kellő tudással rendelkezik a duguláselhárításban

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Addig a helyszínen maradunk, ameddig nem találunk valamilyen megoldást a problémára.

Professzionális eszközpark

Professzionális eszközpark

Korszerű eszközökkel hatékonyan végezzük a duguláselhárítást.

Garancia

Garancia

Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk

Rutin

Rutin

Több ezer sikeres duguláselhárításon vagyunk már túl

Szolgáltatások

1

Duguláselhárítás Sarródon

Fő szakterületünk a non-stop duguláselhárítás, amelyet 15 éve végzünk megállás nélkül Sopronban. A szennyvíz elvezetésére szolgáló csővezetékek különféle okok miatt könnyen eltömődhetnek. A dugulás elhárítására általában két féle módszert használunk. Az egyik a magas víznyomással történő duguláselhárítás, amelyet általában kültérben szoktunk alkalmazni. Ebben az esetben egy speciális eszközzel végezzük a munkálatokat.

Ez tekinthető a leghatékonyabb és leggyorsabb duguláselhárítási módszernek. A nagynyomású womás rendszerrel történő duguláselhárítás mégsem alkalmazható minden esetben, rossz állapotban lévő csőhálózat esetében például komoly károkat okozhat egy nem kellő szakképzettséggel elvégzett duguláselhárítás.

A másik lehetőségünk spirálos technika, ebben az esetben egy speciális acél eszközzel végezzük a duguláselhárítást. Ezt a módszert az ingatlanok belsejében zajló munkáknál szoktuk alkalmazni, ahol a magas nyomású víz károkat okozhatna az épület belső berendezésében. Abban az esetben, ha a fő dugulás már elhárításra került, természetesen vízzel is átmossuk a csatornavezetéket.

Duguláselhárítás terén nem létezik számunkra megoldhatatlan feladat. Egy fürdőszobai kézmosótól kezdve egészen egy teljes lakópark duguláselhárításáig minden feladatot meg tudunk oldani. Legyen szó egy feltelt akna vagy strang dugulásáról, szakképzett csapatunk professzionális gépekkel, akár egy órán belül a helyszínre érkezik Sopronban.

A duguláselhárítást minden esetben bontás nélkül végezzük, ez azt jelenti, hogy nem véssük fel a betont és nem bontjuk meg a falat. Vagyis munkánk végeztével nincs szükség más szakember (kőműves, festő) munkájára.

Telefonszámunk +36-70/774-5316 non-stop hívható, a bejelentéstől számítva akár egy órán belül a helyszínre érkezünk és azonnal megkezdjük a duguláselhárítást, hogy az ingatlan vízhálózatát újra akadály nélkül lehessen használni.

services1
2

Csőkamerázás Sarródon

services2

A duguláselhárítás mellett másik szakterületünk a csőkamerás csatornadiagnosztika, amelyet szintén végzünk Sopronban. Ebben az esetben egy már megtisztított csőben vezetjük végig a speciális kamerát, amely lehetőséget biztosít az ingatlan csőhálózatának feltérképezésére. Valamint így feltárhatjuk az esetleges problémákat is. Állandóan visszatérő dugulás esetén a csőkamerával felderíthetünk egy esetleges gyökérbenövést vagy más idegen tárgyat a csatornában. Lehetőségünk van a cső megfelelő lejtésének ellenőrzésére, illetve a kanyarok és fordulók felderítésére.

Amennyiben lakásfelújítás van tervben, akkor egy csőkamerás csatornadiagnosztikai vizsgálattal fel tudjuk mérni a csőhálózat állapotát vagy azt, hogy mely szakaszokat lenne érdemes mindenképpen cserélni. Ha valahol szivárgást vagy vizesedést észlelünk, annak pontos helyére is fényt tudunk deríteni. Ezt a munkát a professzionális G.Drexl német cég termékeivel végezzük Sopronban.

Alkalmazott márkák

Kiváló minőségű német márka. Kifejezetten duguláselhárítás céljából kifejlesztett gépeik nem ismernek lehetetlent.

Professzionális spirálos csőtisztító gépeket gyártanak a soproni problémák megoldásához.

A 130 éves múltra visszatekintő EMERSON csoport leányvállalata, hatékony gépeikkel gyorsan halad a Győr-Moson-Sopron vármegyei munka.

A duguláselhárítás igazi nagyágyúja az autóba épített hatalmas teljesítményű Rioned CityJet.

A csőkameragyártásban jártas német cég eszközeivel végezzük a csatornadigagnosztikai munkálatokat Sopronban.

Miben tudunk segíteni?

Gépi spirállal végzett duguláselhárítás

Gépi spirállal végzett duguláselhárítás

  • Kád, mosdó, piszoár, zuhanytálca duguláselhárítása
  • Padlóösszefolyó duguláselhárítása
  • Mosogató duguláselhárítása
  • WC duguláselhárítása
  • Ejtő vezeték, strang duguláselhárítása
  • Fővezeték duguláselhárítása
Magas nyomású vízzel végzett csatornatisztítás

Magas nyomású vízzel végzett csatornatisztítás

Kamerás cső és csatornavizsgálat

Kamerás cső és csatornavizsgálat

Gyakran ismételt kérdések

15 év tapasztalattal a hátunk mögött úgy látjuk, minden eset teljesen egyedi. Telefonos konzultáció során szinte lehetetlen megmondani, hogy mennyi időt vesz igénybe az adott duguláselhárítás. Még a helyszínre érve sem látjuk egyből a munka végét, ugyanis duguláselhárítás közben bármikor újabb akadályba (például: gyökérbenövés, idegen tárgy, összenyomódott cső, rossz állapotban lévő Eternit cső, ami betörhetett, erős zsírosodás, nagy mennyiségű nedves törlőkendő, stb.) ütközhetünk, ami jelentősen meghosszabbítja a munkával töltött időt.

Léteznek ugyan otthoni lehetőségek is a dugulás megszüntetésére, ezekkel viszont csak a legegyszerűbb problémák háríthatóak el. Éppen ezért célszerű tapasztalt szakembert hívnia, ha duguláselhárításra lenne szüksége soproni ingatlanában.

Az elmúlt 15 évben gyakorlatilag mindenhol megfordultunk már. Családi, közintézményekben, óvodákban, iskolákban, éttermekben, orvosi rendelőkben. Kapcsolatunk van több soproni közös képviselővel is, így nagyon gyakran járunk társasházakba, lakóparkokba duguláselhárítást vagy csőkamerás vizsgálatot végezni.

Sajnos előfordul, hogy a szakmában nem jártas vállalkozó nem végez tökéletes munkát és ez csak később derül ki. Csőkamerás vizsgálat nélkül például lehet, hogy a csőhálózatban rejtett hibákra nem derül fény. Ha a tapasztalatlan személy valami miatt nem tudja visszahúzni a duguláselhárító spirált, azzal komoly anyagi károkat okozhat. Csapatunk tagjai több, mint 15 év tapasztalattal rendelkeznek a soproni duguláselhárításban.

A csőkamerás vizsgálatok nagyon hasznosak lehetnek egy ingatlan csőhálózatának felderítésében. Azonban olyan esetekben, amikor valami akadályozza a kamera előrejutását a csőben vagy szennyeződés zavarja a képet, csak alapos tisztítás után végezhető a csatornadiagnosztika.

A munkákat általában fontossági sorrend alapján rangsoroljuk. Viszont számunkra nincs különbség egy céges ügyfél vagy egy lakás duguláselhárítása között. Ahol sürgősebb és nagyobb a gond, oda megyünk leghamarabb. A bejelentésétől számítva akár egy órán belül a helyszínen vagyunk.

Duguláselhárítás esetén ez egy nagyon kényes kérdés. Konkrétan az általunk elvégzett munkára vállalunk garanciát! Azonban, ha az ügyfelünk hibájából akár rövid időn belül újabb dugulás lép fel (például nem odaillő tárgy kerül a csővezetékbe), akkor arra már nem terjed ki a garancia.

A Europe Assistance Mestervonal 24 egy lakásbiztosításokhoz kapcsolodó kiegészítő szolgáltatás. Ennek köszönhetően, ha dugulás történik a biztosított ingatlanban, úgy a károsult biztosítója jelzi felénk, hogy hol lenne szükség duguláselhárításra. A jelzéstől számított négy órán belül a helyszínen kell lennünk. A szolgáltatást igénybe vevő számára nagy előny, hogy nincsen ezután semmi teendője, a biztosító intézi majd velünk a munka kifizetését.

Mindenképpen meg kell határozni a probléma kiváltó okát. Erre megfelelő eszközökkel rendelkezünk, így megtalálhatjuk problémát az Ön soproni ingatlanában is. Duguláselhárítás mellett csőkamerás vizsgálatra is professzionális eszközeink vannak. Egy ilyen csőkamerával fel tudjuk mérni a csőhálózat állapotát. Fény derülhet az esetleges gyökérbenövésekre, vagy a csövekben megakadt tárgyra is, amelyek mind-mind dugulást okozhatnak.

Gyakran Ismételt Kérdések

Vélemények

Ügyfeleink mondták

Power Tomi

Gyors, profi. Megéri az árát.

Power Tomi / Sarród

Farkas Lara

A megbeszélt időbe jöttek. Nagyon meg voltam elégedve udvariasak voltak össze takarítottak maguk utan biztos hogy őket ajánlom az ismerődeimnek ilyen hiba esetén.

Farkas Lara / Sarród

Bajácz Tünde

Precíz gyors segitőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Bajácz Tünde / Sarród

Nagy Márti

A szolgáltatás teljesen profin, gyorsan teljesítette az általunk kert munkát. Maximalisan ajánlani tudom bárkinek.

Nagy Márti / Sarród

Kanalas Albert

Megbizhatoak ès profi munkát csinálnak!csak ajálnani tudom őket

Kanalas Albert / Sarród

E. Arthofer

Gyorsan érkezett, jó árakon, kiváló szakemberekkel.

E. Arthofer / Sarród

Laci

Teljesen korrektek.

Laci / Sarród

Sopron Lehát Ferenc u. 74
bottompipes

Cégvezető:

Horváth Attila

Cégjegyzékszám:

08 06 014191

Adószám:

24281018-1-08